Referenser

Arkivspecialisten har arbetat med många nöjda kunder, både svenska och utländska.
Här är några av dem:

referenser 

I vårt arkivutrymme fick vi plats med ynka 25 hyllmeter. Men så kom Christer Malm förbi en dag och såg att vi skulle få in mycket mer av våra arkiv med ett rullager. Efter snabbt beslut monterades ett sådant, på bara ett par dagar. Snabbt och till synes enkelt. Så nu har vi 80 hyllmeter i samma lokal. Varje hyllvagn har en tydlig innehållslista på gaveln, så att det går lätt att hitta. Allt har fungerat strålande och vi är jättenöjda.

Ingegerd Jernberg, Järnboås Bygdegårdsförening

Många av våra sammanlagt 56 elektriska hyllsystem för arkiv började bli så otillförlitliga att vi övervägde att plocka bort vissa hyllsektioner och göra resten till fasta hyllor. Men Arkivspecialisten visade att man enkelt kunde få utrustningen i skick som ny igen. Hela servicen tog bara 1 dag. Nu fungerar allt perfekt igen. Samarbetet med Christer Malm har varit utmärkt. Han är lätt att få tag på, kunnig och lättsam att arbeta med.

Michael Ottosson, Gruppchef, AstraZeneca, Södertälje

Arkivspecialisten byggde upp arkivsystemet för Pappersbruksmuséet tidigt 2005. Christer Malm en del egen inredning och en del som han tog fram, huvudsakligen kompakta rullager. Jag visste redan från tidigare att de gjorde ett bra jobb och har tillgång till begagnat, bra material. Samarbetet har varit bra. Christer är lyhörd och också lätt att få tag på.

Conny Tiderman, Frövifors Pappersbruksmuseum, Frövi

Vi har många tusen hyllmeter där vi förvarar böcker och handlingar. 15 arkivsalar är fyllda med Lundqvist-system och -hyllor. även arkivsystem måste servas och det har Arkivspecialisten gjort under de senaste 8 - 10 åren. Samarbetet fungerar utmärkt. Särskilt bra tycker vi att det är att Arkivspecialisten fångar upp och lagerhåller sådana detaljer och reservdelar som behövs för att ersätta sådant som är förslitet.

Stefan Clevström, lokalansvarig, Kungliga Biblioteket, Stockholm

Senaste bilderna